In order to achieve peace between the two races, you need to get 5 to 7 points. These points are based on your ME2 and ME3 decisions. If you have 4 points or below, you cannot achieve peace.
(чтобы достигнуть мира между 2 рассами - потребуется от 5 до 7 очков. Очки зарабатываются за действия МЕ 2 и Ме3 ( список ниже))-Rewrote the Heretics (0 points)
(переписать еретиков- 0 очков)-Destroyed the Heretics (+2 points)
(уничтожить еретиков +2 очка)-Tali is NOT exiled (+2 points)
(Тали не выгнали с флота +2 очка)-Tali has been exiled/You did not do the Loyalty Mission (0 points )
(Тали выгнали/не пройдента миссия на Лояльность - 0 очков)-Resolved Legion/Tali conflict either using the Paragon or Renegade options (+1 point)
(Разрешен конфликт Тали и Легиона на Нормандии Парагонскими/ренегадскими репликами +1 очко)-N7 Mission: Save the Admiral on Rannoch in ME3 (+1 point)
( Спасен Адмирал флота на Раннохе +1 очко)-N7 Mission: Destroy Geth Squadron on Rannoch in ME3 (+1 point)
( уничтожить Сквад Гетов на Раннохе +1 очко)-Completed Legion's Mission in ME3 (or no peace)
(завершить миссию Легиона в Ме3 - иначе достичь мира будет невозможно)Легион вроде как приносит себя в жертву ради мираYou will need a HIGH reputation for the peace talks. If you rewrote the heretics in ME2 BUT achieve peace, you will gain more war assets, but there'll be less quarians.
Also, if you rewrote them, you will face more geth than people who
destroyed
them
, in
which
they'll
face
less
geth
( Потребуется много репутации. Если Еретики были перепсаны, и мир между гетами и кварами достигнут - вы получите больше военных ресурсов, и в финальной битве будет больше гетов чем кварианцев)
Krogans vs. Salarians
Unforunately, you can't save both Mordin and Wrex. One must die.
(Вы не сможете спасти и Мордина и Рекса. Один должен умереть)To Save Mordin: Convince Mordin to fake the cure. Wrex will know that you lied and will try to kill you, meaning you must kill him. Eve must die. You gain Salarian support, but lose Krogan support. In order to REGAIN Krogan support, talk to the new leader and he will not know the difference and give you support.
Убедите Мордина подделать вакцину для излечения генофага. Рекс узнает что вы лжете и попытается убить вас. Вы должны убить его и Еву. Вы получите поддержку Саларианцев но потеряете Кроганску. ЧТобы вернуть Кроганскую поддержку - поговорите с новым лидером и он не будет знать особой разницы и предоставит поддержкуTo Save Wrex: Mordin will want your help to cure the Genophage (yes, he wants to undo it). Mordin will sacrifice himself to cure the genophage. You will gain Krogan support, but lose Salarian support. In order to REGAIN Salarian support, save the Salarian councilor during the Udina Coup.
Мордин хочет помочь излечить генофаг. Он принесет себя в жертву чтобы это сделать. Вы получите Кроганскую но потеряете Саларианскую поддержку. Чтобы вернуть Саларианцев на свою сторону - спасите Саларианского консула во время стычки с Удиной.Биовары жестоки